Behandelingen

De praktijkruimte

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek nemen we samen door wat er zoal speelt op dat moment, welke signalen het lichaam afgeeft. Er word in kaart gebracht welke veranderingen wenselijk zouden zijn om weer volledig in balans te raken. Ook wordt een begin gemaakt met het herstel, via een eerste behandeling.

 

Kleuren- lichttherapie

Uit onderzoek is gebleken dat kleuren een diepere invloed op ons hebben dan lange tijd gedacht werd. Er is vastgesteld dat bijvoorbeeld roze een gunstige invloed heeft op agressief gedrag, dat de kleur geel depressies kan voorkomen en dat zelfs onze lichaamstemperatuur in een rode kamer stijgt en in een blauwe kamer zal dalen.

Alle cellen in ons lichaam reageren direct op kleur. Daarnaast is gebleken dat kleur ook een positief effect heeft op ons denken en voelen. Met andere woorden: door gebruik te maken van kleur kan ieder orgaan en systeem in ons lichaam en ook ons denken en voelen, op een gunstige manier beïnvloed worden! Dit is één van de meest natuurlijke manieren van behandelen.

Ons lichaam neemt de kleuren die in een bepaalde Herz-frequentie naar het lichaam gestuurd worden meteen op. De behandelingen zijn pijnloos en worden zelfs vaker als aangenaam ervaren. Deze kleurentherapie kan ingezet worden bij zeer veel uiteenlopende ongemakken, aandoeningen en ziektebeelden. Maar bijvoorbeeld ook om de energiebanen en chakra’s in balans te kunnen brengen. 

 

Kinderen en dieren

Deze lichtbehandelingen zijn zeer geschikt voor kinderen en ook dieren. Doordat wij als volwassenen te maken hebben met allerlei overtuigingen, denkbeelden en vastgeroeste manieren van doen en laten, hebben wij vaak ook meer behandelingen nodig dan een kind of een dier. Alle cellen, jong of oud, dierlijk of menselijk, reageren meteen op licht, alleen bij volwassenen moet er gewoon eerst wat meer opgeruimd worden!

Kinderen tot 18 jaar kunnen alleen komen onder begeleiding van een ouder/voogd.

Tarief:

Kleuren- lichttherapie/ Lasertherapie

Per behandeling (plm. 1,5 uur): € 90,-   

De behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraars.

 

Ik werk alleen op afspraak. Indien het onmogelijk is mijn praktijk te bezoeken, is een bezoek aan huis mogelijk, waarbij, afhankelijk van de afstand, een reisvergoeding gerekend wordt. Voor het maken van een afspraak ben ik te bereiken onder telefoonnummer: 06-18902561.

 

Overige therapievormen:

Coaching

Ik werk intuïtief en voel tijdens een gesprek aan wat iemand kan helpen of hoe mensen dingen anders kunnen zien zodat ze beter met een bepaald gevoel of een situatie om kunnen gaan. Ik denk in oplossingen en zie al gauw de zonnige zijde van een situatie in. In deze zin noem ik mijzelf een positiviteits- of gelukscoach!

Per sessie in mijn praktijk (plm. 1 uur): € 60,-

Per sessie via telefoon, Skype, What's app, Messenger: €10,- per 15 min. of gedeelte daarvan.

 

Automatisch schrift

Er kan contact gemaakt worden met een overledene of een gids die graag informatie door wil geven. Via het automatisch schrijven worden handvatten aangereikt om het bewustzijn te vergroten, zodat men zelf de zaken die er op dat moment spelen duidelijker kan zien.

Per sessie in mijn praktijk (plm. 1 uur):  € 60,-

Per sessie via email, what’s app, messenger: € 10,- per 15 min. of gedeelte daarvan.

 

Creatieve Therapie

 

Intuïtief schilderen: 2 uur. (datum in overleg)

Kom tot rust via een voorafgaande meditatie en geef daarna je creativiteit de vrijheid. Laat je meenemen op de golven van je eigen inspiratie en vermogen tot creatie!

 

Individueel: €45,- incl. koffie & thee.

2 personen: €80,- incl. koffie & thee.

Groepen: € 35,- p.p. incl. koffie & thee. (min. 3 personen)

(Je neemt zelf een schilderdoek naar keuze mee.)

 

Thema gericht schilderen: 3 afzonderlijke dagen, 3 uur per dag. (datums in overleg)

Leer je emoties te uiten op doek. Door middel van kleur en vorm, ofwel expressie van jezelf!

 

Individueel: € 160,- incl. koffie & thee. 

2 personen: € 285,- incl. koffie & thee.

Groepen: € 115,- p.p incl. koffie & thee. (min. 3 personen)

(Je neemt zelf een schilderdoek naar keuze mee.)